EBRU TECHNOLOGIES

Ebru Technologies har siden 2002 vært en tjenesteintegrator og totalleverandør av IT drift. Vårt største ansvar er ovenfor våre kunder. Vi skal yte enestående service, og utvikle og levere produkter og tjenester kjennetegnet av høy kvalitet og god sikkerhet.

Ebru skiller seg fra mange av sine konkurrenter ved å sette IT-prosessene og tjenestene i fokus.

Teknologien er kun byggeklossene vi setter sammen til løsninger som er tilpasset kunden. Det er tjenestene, levert gjennom effektive prosesser, som produserer verdi for forretningen.

Derfor sertifiserer vi våre medarbeidere iht. ITIL-rammeverket (IT Infrastructure Library) som er bransjens beste praksis for hvordan IT-tjenester bør leveres. Dette bidrar til å sikre forutsigbarhet og kvalitet i leveranseprosessene og et rammeverk for kontinuerlig forbedring.

Vår leveransemodell setter kunden i fokus, og alle får en dedikert kundeansvarlig som skal sikre en proaktiv oppfølging. Du bestemmer selv hvor mye ansvar og kompetanse bedriften skal holde internt, men våre rådgivere kan fylle en fullverdig rolle som IT-ansvarlig om ønskelig. Uansett ansvarsdeling vil din kundeansvarlige koordinere både Ebrus interne leveranser og andre tredjeparter slik at bedriften kan ha ett enkelt kontaktpunkt for alle IT-tjenester.

Produkter og tjenester

Outsourcing er vårt største produktområde, og omfatter blant annet ASP, hosting og et godt service- og supportapparat.

Innenfor området IT-drift leverer vi drift- og beredskapsavtaler, helsesjekk av lokalnettet, samt tekniker- og konsulenttjenester.

Våre samarbeidsløsninger omfatter produkter som Office 365, Skype for Business og Sharepoint.

Innenfor områdene sikkerhet og IT-utstyr leverer vi utvalgte produkter og tjenester fra ledende leverandører som Lenovo, IBM, Juniper, Bluecoat, Symantec, Cisco og Microsoft.