Konsulent

Våre kunnskapsrike konsulenter har bredde og erfaring til å hjelpe deg med å skape en effektiv og problemfri IT-hverdag. Vi har lang erfaring med installasjon, oppsett og oppgraderinger av et vidt spekter av systemer og applikasjoner i eget datasenter og hos våre kunder.

Hva kan vi hjelpe med?

Enhver endring krever systematisk planlegging og struktur i gjennomføringen. Vi har derfor ansatt flinke prosjektledere med en unik kombinasjon av teknisk og administrativ bakgrunn. Erfaring kombinert med blant annet utdannelse fra NTNU og sertifisering i Prince 2 og ITIL gjør at bransjens "best practice" er ivaretatt i våre prosjekter.

Ebru arbeider tett med Microsoft og baserer en stor del av egne løsninger på Microsoft sin software. Dette kombinert med sertifiseringsløp for ansatte og deltagelse i Partner workshops direkte med Microsoft gjør at Ebru har kompetanse til å hjelpe deg med så vel skyløsninger som datarom og klienter.

Svært mange bedrifter vil i dag oppleve at de ikke har behov for egne servere og avansert infrastruktur i egen regi. For flere og flere vil det være tilstrekkelig å samle tjenestene i en eller flere standardiserte skyløsninger, og veldig mange vil i kombinasjon med servere hos en skyleverandør løse sine behov. Vi kjenner styrkene og svakhetene i skytjenestene og hjelper deg med å legge strategien og flytte data uavhengig av om valget er reine skytjenester, hybride løsninger eller eget datarom.

I et moderne datarom er de fleste servere virtuelle. Vi kjenner fordeler og begrensninger i de ulike virtualiseringsløsnigene, og hjelper deg å finne en fleksibel løsning som balanserer dine krav og rammer på en best mulig måte.

Sikkerhetskopiering av bedriften sine data og kontroll på at gjenoppretting fungerer er svært viktig. Vi arbeider med ulike leverandører og vet hvilken løsning og konfigurasjon som passer best for ulike behov og ønsker.

Kablet og trådløst nettverk er en forutsetning for stabile og gode løsninger uavhengig av hvor dataene ligger. Vi arbeider med markedsledende produkter fra eksempelvis Citrix, HP, Juniper og Aruba og har fokus på stabilitet og sikkerhet i våre løsninger.  Blant nettverksløsninger vi har satt opp og drifter hos kunder har vi også ulike varianter av autentisering av kablet og trådløse nett.

Skytjenester

Migrering av epost og fildata til Skyen
Oppsett av hybride tjenester (Hybrid Cloud)
Migrering av datasenter
Lisens og automatisering

Prosjektledelse og prosess

Sertifiserte prosjektledere med lang erfaring
ITIL og Prince2 sertifiseringer
Lisensrådgivning og bistand til SAM prosesser

Microsoft

Microsoft sølvpartner
Sertifiserte konsulenter (MCSA, MCSE)
Lang erfaring med oppsett og drift av Microsoft produkter

Virtualisering

MS HyperV
VMware
Citrix XenServer

Backup

CommVault
Veeam
IBM Tivoli
Symantec Backup Exec
Ahsay

Nettverk

Juniper
Cisco og Cisco Meraki
HP og Aruba
Sikkerhetsanalyser
Oppsett av sikre forbindelser