Globalt Kontor

Globalt kontor fra Ebru muliggjør fremtidens mobile arbeidsformer ved å la ansatte velge når, hvor og hvordan de vil arbeide og på denne måten gi helt nye grader av frihet, fleksibilitet og valgmuligheter. Globalt kontor lar ansatte jobbe bedre ved å gi dem frihet til å jobbe på den måten som passer best for hver enkelt.

Globalt Kontor innebærer at bedriftens programmer, filer og data flyttes over til servere i vårt datasenter, og all drift og oppdatering av disse programmene og IT-tjenestene gjøres av Ebru. Med Globalt kontor slipper bedriften å sitte med egen IT-kompetanse og kan fokusere på bedriftens kjernevirksomhet.

Øker brukernes effektivitet med tilgang overalt
Forenkler brukerstøtte og lar brukerne velge sine egne enheter
Sentralisert sikkerhet for å beskytte sensitiv informasjon
Kostnadseffektiv håndtering av applikasjoner og skrivebord

Globalt kontor bidrar til økt sikkerhet, økt skalerbarhet og høy oppetid. Alle programmene kan leveres på brukeren sitt skrivebord og brukeren kan jobbe hvor som helst når som helst fra alle enheter. I tillegg er Globalt kontor tett integrert med et stadig økende antall eksterne skytjenester for sikker og effektiv tilgang til disse tjenestene, integrasjonene gir «Single Sign-on» til alle tjenester.

Bedre brukeropplevelse
For brukerne betyr Globalt Kontor en enklere og mer fleksibel arbeidssituasjon, og tilgang til profesjonell brukerstøtte når det er behov for støtte og hjelp. Det er enkelt å komme i gang og enkelt å bruke. Du får tilgang til å lagre filer både på server og lokalt, på samme måte som din egen PC.

Bedre økonomi
Globalt Kontor bidrar til større forutsigbarhet og bedre kontroll på bedriftens IT-kostnader. Færre problemer og rask respons fra brukerstøtte bidrar til at brukerne får en mer effektiv arbeidsdag. Globalt Kontor gir bedriften en langt større grad av kontroll over IT-kostnadene siden den leveres som en abonnementstjeneste med en pris pr bruker pr måned

Bedre sikkerhet
Sikker og robust arkitektur, kryptert kommunikasjon med SSL-teknologi, lagring i SAN,  backup av data og ikke minst strukturert drift er noe av det som gjør Globalt Kontor til markedets beste ASP-tjeneste.

Siden 2002 har bedrifter satt ut IT-driften til Ebru. Velger du Ebru får du også en samarbeidspartner som evner å forstå bedriftens forretningsvirksomhet og hvilke behov bedriften har. Vår kompetanse og erfaring, strukturert drift og 24/7 overvåking og beredskap er noe av det du får med når du velger Globalt Kontor.

Citrix

Globalt Kontor med Citrix er en svært fleksibel og funksjonsrik løsning for alle klientplattformer.

Få applikasjoner direkte til din enhet eller velg fullt skrivebord, slik at du alltid arbeider på samme arbeidsflate. Programmene kjører alltid på server, og dine data er til enhver tid sikkert lagret i våre datasentre.

Citrix beriker funksjonaliteten i Microsoft RDS med markedsledende løsninger for blant annet versjonshåndtering, overvåking og skalering, samt rammeverk for tilpassing av sikkerhet- og brukerinnstillinger.

 
 
Microsoft RDS

Globalt Kontor basert på Microsoft RDS gir en prisgunstig og sikker tilkobling til eksternt skrivebord eller applikasjoner.

Få tilgang til dine applikasjoner hvor som helst og fra de de fleste klientplattformer.

Programmene kjører alltid på server, og dine data er til enhver tid sikkert lagret i våre datasentre.

 

 

 

 

 
 
Direct Access

Globalt Kontor med Direct Access gjør at du jobber som om du var i lokalnettet på kontoret, uansett hvor i verden du befinner deg.

Så lenge du har tilgang til internett setter maskinen automatisk opp en sikker og kryptert linje mellom deg og bedriftens data. Enklere og mer brukervennlig blir det ikke.

Applikasjonene kjører på din PC, mens dataene ligger trygt lagret i vårt datasenter.