VÅRE LØSNINGER

Online backup

Med Online Backup fra Ebru Technologies er du sikret mot tap av data uansett hvor i verden du befinner deg. Data lastes automatisk opp til vårt sikre datasenter slik at du har en kopi av dine data selv om du skulle miste eller bli frastjålet utstyr. 

Office 365

Arbeid hvor som helst, når som helst og på hvilken som helst enhet. Du har tilgang til siste versjon av de velkjente Office programmene uansett om du arbeider på kontoret eller er på farten. 

Globalt Kontor

Globalt Kontor er en virtuell arbeidsflate som gir tilgang til bedriftens programmer og data uavhengig av hvor du er og hvilken enhet du arbeider fra. 

ServiceDesk

ServiceDesken er hjertet og hjernen i vår serviceorganisasjon. Den er bygget opp etter IT bransjens "Best Practices" rammeverk (ITIL) og er tilgjengelig for alle brukere. Brukerstøtte, fjernstyring og overvåkning sikrer tilgjengelighet og effektivitet for våre kunder.

Direct Access

Direct Access er en sikker, kryptert tilgang mellom din datamaskin og dine data. Disse kan være lagret i vårt datasenter eller på bedriftens egen filserver. 

Sharepoint

Den nye måten å samarbeide på. Felles fillagring, dokumentbibliotek gjør det enkelt å samarbeide på tvers av lokaler og enheter. 

IT-gjennomgang

Ebru har lang erfaring i å være rådgiver i forbindelse med teknologivalg og strategiske IT valg. Vi utfyller kompetansen du allerede besitter og hjelper deg å velge de løsningene som gir verdi for din bedrift.  

Konsulent

Våre kunnskapsrike konsulenter har bredde og erfaring til å hjelpe deg med å skape en effektiv og problemfri IT-hverdag.